Trochu jsem se za lekla, že se jedná o tunelové světlo, co nás vede do ráje, bo do pekla ... jak se řéká. Básenka se mi líbí, má svoju myšlenku, je sice smutná, ale zase to všecko přinde, ... věřím a přeji.
12.03.2008 22:17:00 | NikitaNikaT.
Krásná básnička, rozumím ti, ale neboj, bude to v pohodě. hlavu vzhůru;-)
11.03.2008 21:46:00 | Frosty28