Hradba kolem mne
Kámen na kameni
touhu nepromění
vím...
Šlapu na úlomky
v prachu hledám zlomky
tvého sevření
už jsi mne dlouho neobjal
našla jsem jen
v pomačkaných prstech
to, co by sis přál...
usmál ses teď, usměju se taky
slovíčka hebká proudí místností
když chceš odejít,
jen zlehka zavřu dveře
za tebou
(v duchu šeptám - zůstaň)
intenzita vzpomínek
obláčky páry
vydechuji
dál se směji
krokem lehkým
krájím zbylý den
v srdci však jsem
kamenem...
Přečteno 301x
Tipy 10
Poslední tipující: Jasmine8, NikitaNikaT., Psavec, danav, labuť, Raduzk, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)