Glooming býti Narcisem je lpění,
ne opravdové milování samého sebe ...
28.03.2008 11:13:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Krasne jsi to napsal, ano to je prvorade, clovek musi nejprve milovat a poznat sebe aby mohl poznavat a milovat druheho, krasne.
13.03.2008 09:25:00 | carodejka
ježiš, můžu si to půjčit? to je pěkný moc... já bych si to někam sekla, aspoň na zeď...můžu? klidně tam hodim autora pod toale mě se tadle básnička,jako narcistovi strašně moc líbí...
11.03.2008 23:37:00 | CHoKoLaTeKiss