Jarní cyklozvonky
Anotace: Veselá jarní cyklobáseň.
Až se jaro nakloní
do aleje jabloní
budou vítat bílé kvítky
ženy,muže za řídítky
plné jarních ideálů
před očima jarní mžitky
budou šlapat do pedálů
cyklostezkou pod alejí.
Ohlásí se cyklojaro
luční Zvonky zavoní
a cyklozvonky zazvoní.
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Borecká, malá a šikovná, Hannazka, Danah, Romana Šamanka Ladyloba, prostě já
Komentáře (2)
Komentujících (2)