Z nebe..
Z nebe do noci zajiskří se
nezbude nic z mé lodi mise
zvedaj se vlny jako věže
za chvíli na dně chcípnu v leže
kde je má loutna, kde jsou hvězdy
život mě staví čelem ke zdi
do víru spadl kompas z rukou
jsem jako stín za Boží mukou
neřvu, mlčet je rovno zlatu
ti na břehu maj v uších vatu
kochaj se bouří, blesky fotí
nebude spásy této lodi
už jsem boj shledal marně marným
k smrti uštván ze snah nezdarných
mizí ve vlnách klíče k ráji
naděje louč tmu nepokrájí
a přece, v dáli něco bliká
ještě mě ámen nepolyká
světýlko vidím, třpytek bílý
z břehu Tvůj maják.. oči víly
Přečteno 286x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, janewe, Alisa 16, Simísek, Traci, Lady Carmila, Kett, mamina, Bíša, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)