Jepičí život
Anotace: o pomíjivosti slávy
Napsala jsem báseň,
velký úspěch měla.
Čekala jsem nekonečnost
toho mého díla.
Úspěch však měl trvání
dne, noci a svítání.
Bolela mě tahle chvíle
bez úspěchu tolik píle.
Stálo mě to úsilí,
kus mé duše a za chvíli,
je po všem.
Ale já se nevzdávám,
na úspěchu dělám dál.
Komentáře (0)