Anotace: miluješ...ostatní zraňuješ...přesto ho chceš...zadaného co nikdy nebude tvůj...a výčitky jsou neúnosné...
už kvůli tobě, doufám, že pominou...ale vina, je v tvé básni poněkud..no ..nejsi vinná, ve vztahu jsou vini či nevinni oba
12.03.2008 18:15:00 | Lady Carmila
Jj, obsah je zajímavý, myšlenkový a srdci opravdu neporučíš ... pokud Tě nemiluje, výčitky asik nějaké budou, pokud Tě miluje, byl by jasně s Tebou a pak výčitky nejsou až tak potřeba, pač je to přecik oboustranné ...
12.03.2008 17:42:00 | NikitaNikaT.
No jo, když srdce si nedá poroučet, koho milovat a koho ne. To si pak můžeme stokrát něco zakazovat a ono to nejde... Krásně napsáno.
12.03.2008 17:02:00 | prostě já