Ty...
Anotace: Je to vlastně moje první "pořádná" xD básnička...není nic moc ale i tak bych ráda věděla názory ostatních :)
Možná je to skutečnost,
možná je to sen.
Už po dvacáté vzpomínám,
na ten krásný den.
Seděla jsem vedle tebe,
držel jsi mě v náručí.
Sledoval jsi modré nebe
a já zase jenom tebe!
Vnímala jsem tvůj hlas,
cítila tvou vůni,
užívala si tvé dotyky,
které bych si chtěla užívat zas.
Tak krásně je mi s tebou,
tak miluji tě moc.
Tak ráda bych s tebou strávila
celou dlouhou noc.
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Bžunda
Komentáře (1)
Komentujících (1)