PŘEMÝŠLET
Anotace: (zase jedna hloupost)
se nevyplácí...život je jen pohádka,
připadá ti,že se ztrácí...tvoje věčná samota,
přijde muž a ty jsi žena...spojí se vaše těla,
nezůstaneš oblečena...před bohem i před ním nahá,
zcela do něj pohlcena...vzrůstáš jako něha,
city přehlcena...samotou vzrušená,
pak nezbyde než temnota a příšera!!!
Komentáře (0)