Jsem blázen.............
Anotace: Každý ví co je to bolest, beznaděj...každý někdy okusil dno...ale jen málokdo chce s tím nadobro skoncovat...
Jsem blázen,
a nebo vrah.
Totálně do svých myšlenek ztracen,
a mám ze sebe strach.
Dneska je moderní být smutnej,
takže jsem vlastně IN.
Nejenom pro tebe jsem divnej,
a tak si pustím místo rádia plyn.
Nevěříš?
Ani nemusíš.
Nic od tebe nechci,
stejně by jsi měl jenom blbý keci.
Jde to ze mě samo,
nejsem žádný EMO.
A nebo,
není to snad sakra jedno?
Slzy z očí mi padaj,
černý myšlenky pokoj mi nedaj.
Napustím si plnou vanu,
beru si žiletku a nedívám se ani na jednu stranu.
Z ruky stéká mi krev,
klepe se brada, ale žádný řev.
Snažím se na nic nemyslet...jen padám,
další chuť k životu nehledám.
Jen říkej dál, že jsem blázen,
který nezaslouží si žít.
Ale pravda je taková, že v beznaději jsem ztracen,
tak prosím, nic neříkej a nechej mě jít.
Přečteno 351x
Tipy 17
Poslední tipující: fuu, Lota, N.Ryba, Dedillope, Holka z davu, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy, mamina, Norlein, Bžunda
Komentáře (5)
Komentujících (4)