Zkouška ohněm
Anotace: ...mnohdy netušíme, co všechno nás posiluje...
Sluncem proplouváš,
plameny pálí,
ta zkouška ohněm
mění se v dary...
Vládu získáváš
sám nad sebou
a nad nesmírnou
mocí ohnivou.
Bol už nevnímáš.
Tělo zocelí
a krásu života
plně ocení.
Živel ovládáš
a přání zhmotnění...
v dlaních pulzuje
síla tvoření.
Komentáře (0)