Jsi mé srdce
Anotace: milovat je krásné, štestí bytí
hudba v úších stále zní
stále tvé jméno a tvůj obrys v srdci svém nosím
jsi tak vzdálený a přesto tak blízko
lásko..
neumím lhát né tobě jsi mé srdce
ke komu být tak upřimný
jak lhát sobě sama když v zrcadle jsi ty
víc než dokáži pochopit,
mysl selhává,
jen srdcem můžeš mi ve vzpomínkách znít,
jak ton lásky a spříznění..duší
láska jako štěstí,
jako úsměv na tvé mé tváři
jako dotek tvých dlaní
jako objetí a pocit bezpeční
jako slast na kterou už zapomněla jsem
a připomínat tvoří stesk,
co nemáš nejvíc chceš
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)