Pro malíře
Maluj mne malíři, mne malou Manon
Maluj mne na louce, na nebi červený balón
Maluj mne v podzimu, oděnou v listy
Maluj mne potichu a nebuď si jistý
Maluj mne malíři za svitu měsíce
Maluj mne nahou s úsměvem světice
Maluj mne zářící celou noc dlouhou
Miluj mne malíři,chci být tvou touhou
Přečteno 274x
Tipy 7
Poslední tipující: Yukki, saddova, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)