Anotace: Dobrá stolice..... půl zdraví....
přijde mi divný psát takovýhle básně, ještě divnější mi přijde se u nich smát jako já.
druhá věc, že v tom cítím autorův smutek a jakési pohrdání životem, snad se pletu
31.03.2008 22:13:00 | ewon
Jestli ty mi náhodou trochu nepřeceňuješ... Ale každopádně děkuju.
15.03.2008 09:11:00 | Gustav Imbecil
Vážně nevím, kam si tohle zařadit. Jako kdyby jsi schválně vybíral co nejbizarnější témata, aby nebylo poznat, že vlatně umíš psát, a to lépe než my mnozí tady. Díky, díky, mistře!
/.../
14.03.2008 16:21:00 | prostě Zuzana