Hrad
Anotace: Zas jednou ve slabý chvilce..
Láska…
/hříčka matky přírody/
Dar…?
Přítěž…?
Tvá slova…
Tvé oči…
/hřejí jako horká čokoláda/
Ruce šmátralky
/nedají pokoje/
Obránci hradu se pomalu vzdávají nepříteli
Dobyvatel ale nic netuší
/síly mu opadávají/
Nudí ho stále stejná písnička
Nedám se – nedobiješ mě
Našel si nový hrad
/lehko povolný-nekomplikovaný/
Přečteno 393x
Tipy 9
Poslední tipující: F.i.L, Holis, Vlk v rouše, Psavec, estrellita, Princezna.Smutněnka, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)