Cesta poslední
Všude ticho,
jen hudba hraje.
Když vstupuješ
do tajemného ráje.
Odcházíš
věčně snít.
Není ti dáno,
déle tu být.
Smutek,
nikdo neskrývá pláč.
Každý s úctou
vzpomíná.
Máš před sebou
cestu poslední.
Ze smutné síně,
pohřební.
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, estrellita
Komentáře (0)