První láska

První láska

Anotace: jsi pořád v mém srdci

Bál jsem se tenkrát a bojím se i teď,
láska je a byla slepá, jako ty ve tmě,
když líbal jsem ti ňadra a obdivoval křivky tvých boků,
tiše zněly tvoje vlasy jako struny violy,
vzdechy z tvých úst, duet pro dva,
chci tě, chci tě mít znova a znova,
pak s lehkým vlněním přidaly se boky,
tebou, lásko,
já umírám, že nejsi, nebudeš,
že už na mě nečekáš, nepřijdeš
a koncerty tvého těla už nejsou pro mě,
jen ty vzpomínky,
vzplanula,
shořela - láska.
Autor Souný, 12.03.2008
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: estrellita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky napsane..

12.03.2008 21:18:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí