:o)
No jo, když chlap řekne ŽENA,
rychle se mu vybaví
bytost krásou obdařena
a to, jak se pobaví
v její přítomnosti vonné,
získá křídla k létání..
jenomže, milí pánové,
jsou i jedové baby!!
Malá, bledá, tváře divé,
v účesu hrst větvoví,
odpudivá na dvě míle,
byť utrejchy medový..
A ta, než se nadějete,
dokáže vás otrávit!!
Tak pozor, ať se nespletete,
můžete dál verše snít..
;o)
13.03.2008 17:59:00 | Cecilka
Ty basnik uz davno jsi , basne tvoris tak lehce , jsou vtipne a pravdive.
13.03.2008 09:28:00 | carodejka
To jsme rádi že tě máme
ty upsaný básníku
Vždyť je jich přes 4 stovky
to by chtělo muziku.
Na světě je přece krásně
a tak piš dál svoje básně
nemusíš se vůbec bát
my se chceme s tebou smát.
12.03.2008 22:01:00 | s.e.n
Hlavně pro ženy, my jsme poctěny a dobře, že píšeš dál ... Tvé básně by tu chyběli a moc, co bych si potom četla, nejen na dobrou noc?
12.03.2008 21:52:00 | NikitaNikaT.