jednou to bude navždy a je jedno kolikátý to bude bálkón, jak bude vysoko nebo ve které bude ulici, důležitý bude že pod ním bude stát Romeo s koprationou za kloboukem......a hlavně.....bude podzim!
13.03.2008 07:50:00 | Rozárenka
ono Brno je vůbec takový... působivý... podchody, balkóny... a stovky lamp... Špilberk... a tak.. promiň, trochu jsem se zasnila :)
12.03.2008 21:37:00 | prostějanek