Jeee, to je roztomilý ... :-)
Ale uznavam, ze pises moc pekne, cetl jsem jich samozrejme vic...
P.
08.04.2008 19:32:00 | Petrik78
hmm zajímavé...a drsné...no a pravdivé..mě to zaujalo...pěkné...no nevím, jak napsat..
Páteční lásky,
s příchutí kondomů
použitých či nepoužitých..
Přes oči pásky-
miláčku k tobě domů
půjdu v časech zneužitých-
Radši s tvojí ženou
Proč ti líce blednou?
Jaks řek..s impotencí se nic dělat nedá..
Ať chceš či nechceš, stále níž si sedá..
tvůj přítel, po nánosem vzrušení?
Nebo mých líčidel??
Hhaha..tak jsem to zkusila..
13.03.2008 12:12:00 | Lady Carmila