Jde s hlavou skloněnou
Jde s hlavou skloněnou.
Je to ten,
co říká nashledanou
místo dobrý den.
A shledá-li se s tebou zas,
neuvědomí si to,
nebo si to neuvědomí včas
a půjde dál,
jako by nepotkal
vítr, co vál,
když se s tebou miloval
a jako by necítil
vůni, co ti sám daroval,
poputuje dál za snem,
který mu stále uniká.
Nelze ho dohonit,
neboť jde za tou,
která říká sbohem
místo nashledanou.
Přečteno 552x
Tipy 3
Poslední tipující: Koskenkorva, Eviah
Komentáře (1)
Komentujících (1)