Anotace: ...
o ou..
svět tvého světa..
kde pálí..
každá věta..
a touha s vášní..
vzkvétá..
13.03.2008 21:59:00 | Bean
Spoután vábením temných akordů Tvého hlasu hýčkám si ve dlaních krajiny roztříštěných iluzí s přesvědčivou realitou necudných představ . . .tvé verše v dlaních vzrcadlena . . . rozdýchávám . . . úchvatné . . . !!!
13.03.2008 16:49:00 | rolon