Jé, moc hezký:) Konečně někdo steně starej jako já:D Tvoe básničky se mi libi...
27.06.2008 14:39:00 | Thesssinka
Systém mi zakázal dát ti SuperTip (prý už jsem hlasovala, což je kec). Tak aspoň do komentářů - moc se mi líbí, jak píšeš. Teda zůstala jsem nevěřícně koukat na věk, podle tvorby bych teda neřekla, že jsi tak mladá. Jen tak dál, jsi talent!
12.04.2008 21:01:00 | Faňule
Pročetl jsem Tvý básničky a koukám, 13letá holka a tohle, je to opravdu působivý :) Holka, která píše takovýhle verše... no nechtěl bych být v kůži nějakýho nešťastně zamilovanýho, či zklamaného... tuším jak to bolí, číst pocity někoho, koho miluješ. Takže se měj :)
13.03.2008 21:30:00 | HonzaJ
věřím... a věř mi, že se mi ta básnička opravdu líbí a že mě oslovila...
13.03.2008 20:28:00 | Duše zmítaná bouří reality