Anotace: ...byla jsem dnes fotografovat ve starém a KRÁSNÉM borovinském továrním areálu..je už dlouho pustý..
Osudy desítek lidí krásně zhutněné v několika verších. Ty jejich pracovní-životní příběhy už jsou asi pro většinu pasé. Třeba ten areál ožije v nových rukou (penězích?), ale jen bůh ví, co se tam bude dít. Je mi z toho tak trochu smutno...
16.03.2008 19:57:00 | Špáďa