Déšť
Anotace: ..Slova nestačí...Je třeba se dotknout...
Stárne.
Nechce samotu.
Chce laskat.
Chce milovat.
Žal na sítnici.
Slzy!?
Stát se uličníkem.
Plivnout na chodce.
Zakřičet.
Kopnout do plechovky.
Nemyslet!
Nepsat!
Nečekat!
Jdu na to!
Komentáře (2)
Komentujících (2)