Je otázkou,jak se dívá tma.
Zda má netopýří oči,
a jestli se jí zdáš tak jak mě nádherná
vteřinu před tím,než na Tebe
skočím...
(z klokaní poezie)
17.04.2008 15:58:00 | Skywalker
netopýrů tisíc očí
v mozaice ukrytých
v opaxitu jejich moci
smrti snílků zarytých ...
tma ta je vším ...
jen ne sametová peřina
spíše jak ostrá skála
na břehu Styxu co se vypíná
Z ní přehlédneš vše o cos´stála
... ... ... a nedostala ...
17.03.2008 15:12:00 | HarryHH
tma ve mě se rozprostila
a moje sny obklopila..
sny..po pravdě srdcervoucí
láska mezi červotoči
a
malinkými brouci (mrk) :o)
13.03.2008 21:50:00 | Bean
samětová tma
plná tichého šramotu
co si tu
ve zdi za uchem
žralo dřevo,
požíralo samotu
13.03.2008 20:18:00 | Romana Šamanka Ladyloba