Životní cesta 1
Každý máme svoji cestu,
kde nás život provází.
K neznámému vede městu,
kuráž nám však neschází.
Jdeme po ni my dva spolu,
snad nás štěstí nemine.
Nahoru, též někdy dolu,
v lásce se vždy spojíme.
Jak ta cesta bude dlouhá,
to je příběh neznámý.
Může to být chvilka pouhá,
nebo věčnost před námi.
Přečteno 381x
Tipy 43
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Verule, Pišák, malá a šikovná, drahý, Rikitan, S..a, Meriel, Vlk v rouše, Milásek, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)