Anotace: Tato básnička je mojí srdeční záležitostí, protože jsem ji napsala v páté třídě na protest proti povinné školní soutěži v recitaci. Nakonec jsem ji nesměla přednést, že prý je moc morbidní. Prostě starý archiv:-D Ale docela srandovní záležitost!!!:-)
:) ...na pátou třídu perfektní! - a ta mobidita... jsem tam žádnou nenašel, co je špatného na plísni a na tom, že člověk umře... měli jste přecitlivělou vyučující asi :)
06.06.2008 22:08:00 | drsnosrstej kokršpaněl
hihihi:-) roztomilé:-) ale nejen to...spíš mi to přijde ironické..
11.04.2008 13:24:00 | Lady Carmila
Tak to je masakt:-)....už tě vidim jak bys to v tý pátý třídě přednášela
13.03.2008 23:00:00 | Blacky...