Interrupční balada
Anotace: .......tahle je bolavá ...ale i takový je život.....
Sbírka:
Život
Jedna jediná vteřina
život změní v okamžení ...
Člověk si těžko přikáže
nemyslet na to, že už není ....
Kratičká vteřina rozhodnutí
-že to takhle musí být-
nikdo mě už nepřinutí
sobě samé odpustit ....
Studená chodba nemocniční...
odporný pach desinfekce ...
jsou jako četa demoliční...
....zbaví mě jeho existence .
Do žíly mi jehla vklouzla
zvláštní- skoro je něžná ....
Takhle končí lásky kouzla ?
miluji ho - on mě nezná ....
Tma už zvolna pohlcuje
maličké kousky vnímání ...
Jediné nikam neodpluje -
obrovské lidské selhání ...
Nejkrásnější lidský zázrak
pro zbabělost umírá...
nezbyl po něm ani náznak
třináctá komnata se zavírá ...
Zase už vnímám okolí
na duši lepí se šedavý prach .....
Za vrácení času dala bych cokoliv-
i já jsem teď vlastně
VRAH ...
Přečteno 450x
Tipy 38
Poslední tipující: Kozoroh 1, En, cevert, Danah, fire.fly, Pišák, David., S..a, Šerák, jedam, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)