Slovo, které krmí duši
Slova to jsou myšlenky.
Nezbedné toť milenky.
Jejen na nás v co věříme
čím si duši posilníme.
Příjdem li na význam slov
může nám to přijít vhod.
Vždyť slovo jest i myšlenka
co pochází ze semínka.
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: padající do neznáma, Puck
Komentáře (1)
Komentujících (1)