Padlý anděl
den září po noci
vše krásným zdá se
však bahna nánosy
na mozku jsou zase
sám svoje svědomí
upálíš na hranici
pak vlastní vědomí
utopíš ve sklenici
do práce zajdeš
oblékneš uniformu
pár zrádců najdeš
tím splníš svou normu
smyčky jim připravíš
těm co jsou jiní
smrtí je napravíš
pravdou jsou vinní
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)