srdce mého srdce je zvíře do kouta zahnané
.
.
jak usnout
když ten divoký pták ve mně
tluče křídly
a chtěl by ven
první puklou jizvou?
/nemá nikde hnízdo
jak daleko je jih
tak ještě dál je sen/
pod polštářem mám tvý smazaný slova
noc co noc je poctivě zalívám
a něco roste kvete plodí
malinkatý vzducholodi
jejichž semínka mi
vzpomínkami
padaj do snů
tam pak znova klíčí... ničí... v tichu pod jabloní
......................................postůj a poslouchej
......................................jak ty klíčky zvoní
......................................v propadlém zrcadle
....................................../se/ ten zvuk bije
......................................o stěny poezie
......................................jako o život
......................................mý sny nemaj plot
.
.
Přečteno 414x
Tipy 19
Poslední tipující: Anastacia-Jane, HarryHH, Taog, Vlk v rouše, Petbab, maena, pavlis, Psavec, drsnosrstej kokršpaněl, jedam, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)