Psavče, není to vůbec špatný, zase o krůček blíže k mistrům obrazů malovaných (chápej to Psavče tak, že zastávám názor, že s obrazy ladných ženských tvarů i ti nejlepší básníci trochu pokulhávají za mistry malíři...)
16.03.2008 19:46:00 | Špáďa
...ta by klidně mohla viset v každé čekárně u doktora jako propagace preventivních prohlídek ...super :-)
14.03.2008 19:19:00 | pavlis
Hezká a poučná.
Teď mi ale došly rýmy,
nemohu ti oplatit
na vás máme rádi všechno-
víc si musíš domyslit.
14.03.2008 16:13:00 | s.e.n