Jako princezna...
Anotace: A já pořád čekám na tebe a ty nikde... :-(
Princezna zamčená v komnatě,
V hradní věži pláče.
Kouzelník tváří se nezkrotně,
Po boku malé dráče.
Prince však nikde není,
Pláč slzy v perly mění.
Čeká, čeká, ale nikdo nikde,
Hradní věží nikdo nepronikne.
Dlouhé vlasy spouští z okna,
Tenhle sen se jí zdál bez omylna.
Tak sama se teď zdála,
I když o lásku pečovala.
Jakoby svět oněměl,
Možná, že princ zapomněl.
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
Komentáře (0)