Loučení
Anotace: ...ne vždy je mi do zpěvu...
Loučení
Jak říci sbohem všem těm krásám,
jež vídával jsem každý den,
když nad hlavou mi slunce jásá
a ptactvo tančí nad polem.
… tak lehce…
Proč opustit mám věci blízké,
vše co znám a měl jsem rád,
vzpomínky na věci hezké,
zůstanou v nás napořád.
… hluboko uvnitř…
Kde vzít mám sílu, k další pouti
já ztratil cíl již před časem.
Duši mou teď smutek rmoutí,
mám nutkání jít za hlasem…
… jenž mě zdálky smutně volá…
Jak rozhodnout se, nemám zdání,
svou roli hrát, já nechci již.
Stáří mě teď k zemi sklání,
s každým dnem jsem k smrti blíž.
... nevyhnutelně...
Mé vzpomínky mi hlavu tíží,
snad stovky let jsem sám tu žil,
tuším, že se konec blíží,
však rozhodnout se, nemám sil...
... a temnota mě obklopuje...
-Sheridan2005-
Komentáře (2)
Komentujících (2)