Zazpívám Ti poprvé
Složit text,
opravit chyby,
přečíst nahlas.
Všem,proč ne?
Napsat noty,
zahrát pár akordů,
zpěvem doplnit,
láskou složit,
ať omylem není.
Zpívat Tobě,
zpívat z lásky,
buď vedle krásky,
směle se miluj
a buďme přátelé,
do života konečného.
Pojď lásko i můj příteli.
...Cestou jedinečnou.
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: Inge, Simísek, Psavec, Bíša, Rayzz
Komentáře (2)
Komentujících (2)