KRAJINA LÁSKY
Zalitý sluncem - jak srdce láskou
rozprostřel krajinu lesy a loukou
Kaskády potoků z kopců se řinou
v údolí něhy - nenajdeš jinou.
Ten kraj je pro tebe, zároveň pro ní
jiní tam nesmějí - když lásku haní
v souznění tělesném pocity zrají
myšlenky na sebe spolu si hrají.
Holoubci bělaví...vrkají spolu.
Krajina prorostlá velkými plody
zvířena přítulná - nijaké zrůdy
nikdo tam nekecá - kdejaké bludy
jen v dáli potichu - andělské dudy.
Láska vás pohltí zastřeší citem
všechno si řeknete pod nebe krytem
hlazení polibků něžné jak pírko
sluníčko za mráčkem není tak horko.
Hrdličky bělejší...cukrují - cukrů.
Červánky nad bory - lože vám stelou
cikády v porostu k lásce zas hrajou
schouleni v klubíčko dýcháte spolu,
předtím jste pozřeli manu ze stvolu.
Procitlí jitrem ležíce vedle
nad hlavou přerostlá obrovská jedle
na větvi v koruně - šišky se houpou
zase jsi potkal - nějakou hloupou.
Kukačka odlétá...kuku - kuku - kuku
Přečteno 363x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Známá - Neznámá, Verule, s.e.n, Aťan, Bíša, saddova, Šerák
Komentáře (5)
Komentujících (5)