Se/Dá
Anotace: *Chcípni, už se mi hnusíš!*
Hrozí
Že ze sklenice upije
Třískne s ní
A do ruky mi vyryje
Žádný slastný pocit smíru
Jak výbuchy ve vesmíru
/to si cestou užije!/
Hvězdy nad Paříží
Neví, kam mají jít
Zítra Cestu ti zkříží
S ním nemůžeš jen tak žít
Rakovina na pravé plíci
S ochotou vlastní klíčí
/přebujele/
Bez výčitek svědomí
Do hostiny se dá
A bez tvého vědomí
I na mozek sedá
Přečteno 338x
Tipy 34
Poslední tipující: Netty de Touvenell, kejtyyy, Punkypunk, Aťan, Veru, night.rainbow, Ishtar, Eviah, Vlk v rouše, před zkroucením, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)