Únorová pivní znělka
Únorová pivní znělka
praštila mě do tváře,
nepatrně jarní, tenká,
sametová extáze.
Inu Velvet lavina,
to je lepší peřina
než se někde v sněhu válet,
jezevcovi noru zválet.
A co víno běloučké, kyselé či slaďoučké?
Je Vám libo červené, čerstvě z těla svlečené
nebo bílé z kůže hadí, co Tě svými doušky svádí?
Nevím, paní, radši noru,
nenašel jsem správnou clonu.
Myslíte si snad,
že spočívá krása vnad
v alkoholu chlazeném,
ústy zábran svlečeném?
Já vám tedy ukáži,
co je to být na stáži,
nasávat a něžně stonat
v první dámy etáži.
Něžně stonat, kalibrovat,
V neskutečné extázi,
krásně chovat, líbat, klovat,
milovat se ve mlází.
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, STIMPRE, devcatko z jetele, Eviah
Komentáře (3)
Komentujících (3)