Kdybychom nepoznali i bolesti života, pak bychom nepoznali ani radosti. Radostí bývá zpravidla mnohem méně, ale nepoznáním bolesti bychom nevěděli, co je radost. Díky vnímání bolesti vděčíme za pocit radosti.
Přeji Ti však mnohem více radosti...
19.03.2008 12:36:00 | zzlatý
Připomněla jsi mi jeden film - a jednu větu - ,,Když se mám to nepodaří, slunce ráno nevyjde. Místo něj tu zbude jen koule plná žhavých plynů." Myslím, že takhle nějak podobně je to o tom žití-nežití se srdcem...
15.03.2008 15:46:00 | prostě Zuzana