Stačí len byť
Anotace: taká polobaseň o hľadaní niečoho na čo nepoznám meno, ale viem, že bez toho človeku stále niečo chýba
Stále niečo hľadám
naháňam niečo neuchopiteľné
...nevysloviteľné
Tieňové divadlo na tisíc sposobov
Čím som naozaj?
Som zhlukmi tisícov mien?
Som výčtom vlastných vlastností?
...nie, to predsa nie som ja
Ako nájdem miesto
kde sa človek cíti naozaj celý?
Chvíľu, v ktorej niekto rozsvieti svetlo
a všetky tiene sa rozplynú
Chvíľu, v ktorej ucítim
že mi nič nechýba
že stačí len byť
a že to úplne stačí
Komentáře (0)