Dotek..
Anotace: Vždy si vzpomenu na tvůj hřejivý dotek, i když pro tebe nic neznamená.
Myslím na tvé doteky,
jak něžným pohybem
přitáhl jsi mne k sobě.
A svými dlaněmi
mé srdce zahřál.
Copak myslet si mám,
jsem netušila, však
chtěla jsem cítit tě dál.
Stýská se mi,
nevíš, jak moc.
Jedné dívce jsi srdce,
co z kusu ledu bylo,
rozmrazil a oči orevřel.
Však hlavu jsi jí zamotal,
pro tebe byla jen další.
Co má ta dívka dělat?
Stále víc na tebe myslí,
chce vrátit každý dotek.
Jenže už je pozdě.
Ztrácí se v nejistotě.
Vždycky si ale vzpomene
na tvůj hřejivý dotek.
Přečteno 305x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., whiolet, jesterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)