O lidech
Jsme volní ptáci,
jež poletují oblohou,
jsme svázané šelmy v klecích
Jako na stromech listy,
my podobáme se jeden druhému
Jako v knihách stránky,
každý nesem jiné břímě
Jsme plni rozporů,
přesto každý podobá se
Přečteno 310x
Tipy 8
Poslední tipující: před zkroucením, Mango-Holka, Maro Deives, pennywise, Marfuša, Šerák
Komentáře (5)
Komentujících (5)