Prokletá princezno
Anotace: svou podstatu nikdo nikdy nezapře...
Vracíš se v temnotách času
a v mém srdci hledáš spásu.
Prokletá princezno...
V dlaních Mojí duši držíš
v uších tvůj hlas teď slyším
Prokletá princezno...
Svou podstatu ti odevzdávám,
bolest i strach ze sebe rozdám
Prokletá princezno...
Už nejsme ty a já
už jsi mnou a já jen tvou
Všech upírů princeznou.
Přečteno 322x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlk v rouše, Duhová, Charibeja, whiolet, labuť, 0-0
Komentáře (2)
Komentujících (2)