Jehla
Jehla
Pod jehlou tupou,
vyčnívá kousek pousmání,
pod jehlou, která nezní,
když konec nemá.
Cíl našla v srdci,
které burácí,
láskou a zklamáním,
po světě se trmácí.
Dužinu pevnou,
probodla právě,
v kavárně s tebou,
na jedné kávě.
Najednou káva se stala krví,
proč stačí jen okamžik a všechno se zmrví...
ústa mi od ní zčervenaly do syta,
cítím se jak nahá - bez srdce odkrytá.
Vrať mi můj klíč,
můj domov mi vrať,
najdu možná cestu k tobě,
bez jehly ostré.
Nic není tak hořké,
jak smutek a pláč,
bez jehel ostrých,
v tuposti se spal...
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Marupiara, Psavec, Severka
Komentáře (1)
Komentujících (1)