Ještě je naděje...
Anotace: Nic se nemění...
Ještě je naděje
ještě stále chce se žít
i když duše se nesměje
přec mozek velí dál tu být.
Nic nemění se v mém bytí
a já ve verších se opakuji stále
a stále jen pocit že jsem v síti
a stále ta touha dát smutku vale.
Tak rád bych šťastné chvíle trávil
ale jen problémy jsou moje žití
tak rád bych vše zlé v dobré zvrátil
ať stále jen slunce na mé kroky svítí.
Tak veršům svěřuji svou bolest
když stydím se to komukoliv říci
a na srdci svém teď často pociťuji šelest
a deprese snaží se uhasit mou svíci.
Vladyka 3 O8
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: kakktus, Psavec, labuť, zena
Komentáře (2)
Komentujících (2)