Růže plná tuše
Někdo tuší,
někdo tuší kreslí růži,
černou růži, černou tuší.
Nejdřív stonek-první fáze,
už se černá na podlaze
kapka-první.
Potom trní,
trne ruka, muka.
Prsty zamazané tuší,
svírající štětec-čím dál tužší,
kreslí květy růže.
Růže plná tuše,
černá,
nevoní,nemůže.
Je sama na papíře smutná.
Spát a jíst jí nechutná.
Je černá-drží smutek.
Zkuste koupit barvičky,
nakreslit oranžové kytičky.
Fialové sluníčko a zelený mráček,
žluté cestující a modrý vláček.
Třeba potom té růži nebude tak smutno.
Přečteno 547x
Tipy 9
Poslední tipující: Eru Alonnar, LauraKošinová, Churry, jedam, Psavec, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)