Hrníček na stole
S hrníčkem na stole
káva Ti chladne
( a nemluvíš)
Falešné postoje
duše ti chřadne
( a nemluvíš)
Zdrcený výraz
ve tváři bez vrásek
A
šelest dechu včerejšího
zní teď ulicí.
S hrníčkem na stole
s kávou již ledovou
A
se smutkem, co chvilku pobude.
.
.
.
Hrníček ze střepů
složit už nepůjde!
-potratilas-
.............. (brácha holt nebude.)
Přečteno 443x
Tipy 16
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, malá čarodejnice wiggová netopýrková, estrellita, Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva, Psavec, Severka, Robert Thomas, Šerák, WAYWARD
Komentáře (7)
Komentujících (7)