Anotace: Dá se říci, že tyto dva veršíky jsou takovým výrazným podotknutím k politické situaci. Přec jsou to voliči, kdo ty válečné vrahy volí a pak jsou to všichni ti, kdo na volby nejdou a nezvolí nikoho. Jak takto chceme ovlivnit politickou situaci k lepšímu?