HOPSANDA
Bubny hrají REP
napadá mi leb
každý druhý pazvuk
že prý ultrazvuk.
Skotačí jak kočka
modrooké očka
v kapse ani kačka
je to naše hračka.
Pozvali ji na panáka
dotáhli do "paneláka"
za jedinou kačku
pak dostali Kačku.
Kačenko promiň.
Přečteno 297x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rasputin.m, s.e.n, MalaIzis, Psavec, Verule, Bíša, Šerák
Komentáře (5)
Komentujících (5)